The smart Trick of su kaçağı tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı lawnımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve dimension işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Merhaba 2 tane banyodaki klozet lavabo bataryalar duş kabin bataryası sökülecek Fayans yapılacak tekrar aynı yere montaj işlemi yapılacak

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Su tesisatı ve su kaçak tespiti su tadilat işleri yapılır garantili bir şekilde Herhangi bir challenge çıktı zaman ücretsiz müdahale zamanında işi teslim edilir

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir su tesisatçısı ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz three kolay adımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %one hundred müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

Report this wiki page